Off topic

Miss Mjau

2017-06-16 05:15 #0 av: [NeferNefer]

Köp fina smycken och hjälp katter i nöd på samma gång! Kan det bli bättre?

http://missmjau.se/

Miss Mjau är en ideell förening vars syfte är att hjälpa kattorganisationer i Sverige. Målet är att gynna kattorganisationers arbete med hemlösa katter genom att bistå med ekonomiskt stöd. Detta ekonomiska stöd kommer från försäljning av egengjorda smycken i olika former och färger. Alla intäkter går oavkortat till hemlösa katter. Bidrag i form av pengar är viktigt då kattorganisationer arbetar med att fånga in, vaccinera, rehabilitera och kastrera hemlösa katter. Katterna placeras sedan ut i hem där katterna får den kärlek och omtanke som de förtjänar. Alla katter har rätt till kärlek och omvårdnad.

katt-3

Miss Mjau donerar till kattorganisationer som går i linje med föreningens egna värderingar och därför kollar vi alltid upp och ställer frågor till de föreningar som hör av sig. Arbetsätten TNR och ”No Kill” är något som Miss Mjau värderar högt. No Kill-principen innebär att friska eller behandlingsbara katter aldrig skall avlivas. Miss Mjau stöttar förtroligt kattorganisationer som arbetar enligt den principen.

Vi är tre tjejer – mamma med två döttrar – som driver föreningen tillsammans. Vi har alla vars två katter som alla varit hemlösa och räddats från ett tragiskt öde. För oss har det alltid varit viktigt att hjälpa katter och göra allt för att förbättra deras både liv och status.

Ni är varmt välkomna att höra av er om ni har några frågor, maila gärna info@missmjau.se.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-06-16 06:01 #1 av: Tarotstollan

Mycket fina grejer!Tummen upp 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-06-16 07:28 #2 av: Magi-cat

Så fint! KattTummen upp

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2017-06-16 09:39 #3 av: [Vandrar med Wolf]

HjärtaKattHjärta Underbart HjärtaKattHjärta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.