Allmänt

Pagan Federation

2016-02-18 00:32 #0 av: kudzu

Någon här som är med i Pagan Federation (http://se.paganfederation.org/)? Den skandinaviska grenen verkar vara vid liv lite från och till, i alla fall på internet. Det kanske händer massor vid sidan av skärmen som man inte vet om? :)

Anmäl
2016-02-18 08:04 #1 av: [NeferNefer]

Inte jag, jag arbetar själv, men tack för informationen om federationen! Det kan ju finnas andra som får upp intresset för den Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-03-03 17:52 #2 av: Delvoriah

Föreningen var faktiskt ganska aktiv i Sverige för några år sedan, men det verkar vara svårt att få folk att engagera sig, så ett aktivt Sverige blev en halvaktiv skandinavisk gren... Peter som är ansvarig är ju svensk i alla fall.
Den mest aktiva delen i Sverige är de månatliga Pubmootsen, varav det brukar komma ganska många till Göteborgsträffarna, och man kan ju gå dit utan att vara medlem i själva organisationen.

Anmäl
2018-06-05 14:59 #3 av: kudzu

Nu verkar det ha blivit sprutt i föreningen igen enligt deras sida på Facebook, ska bli intressant att se vad det kan bli av detta :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.