Medialt

Stängd efter olyckan.

2014-11-06 02:22 #0 av: atlasstar

Alltså.. Enda sen min mammas "olycka" har hennes mediala krafter bara försvunnit. Hon har försökt meditera för att öppna upp sig igen, men ingenting tycks fungera. Nu har det gått två år..

 Funderar

Anmäl
2014-11-06 09:47 #1 av: [Vandringen Med Wolf]

Hej atlasstar !

Ibland kan det bli så men det händer även att olyckor kan öppna upp människor medan dom också kan stänga igen. Tänker som så att det fortfarande kan finnas chock med i bilden och alla tar vi olika tid på oss innan vi släpper chock efter sjukdomar,olyckor och andra trauman.

Ge det tid för det finns ju där hos henne och att stressa fram kan göra att man istället låser sig.Två år är inte lång tid efter en olycka och vi är alla så individuella när det kommer till att släppa blockeringar beroende på vad det är vi fått vara med om.

Anmäl
2014-11-07 23:21 #2 av: [Bettanbop]

Hej atlasstar Vinkar

Du fick ett jätte bra svar av Vandringen med Wolf. Tänkte svar ungefär samma, så jag ska inte upprepa vad hon sagt. Din mamma kommer att kunna använda sina mediala krafter igen när hon är redo.Anmäl
2014-11-09 06:33 #3 av: Cahira

Troligen hände något i kraschen hon inte vill minnas och kan inte öppna upp sig helt. När hon är redo att hantera vad hon gick igenom så lär det nog komma tillbaka. 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.