Allmänt

Tänkte bara höra vad ni tycker om det här?

2014-05-14 08:39 #0 av: Mandra

Själv skäms jag ögonen ur mig å shamanismens vägnar.

http://www.exponerat.net/knarkande-miljopartist-atalad-for-misshandel-under-exorcism-pa-kvinna-efter-lsd-intag/


Anmäl
2014-05-14 08:56 #1 av: Twinflamewolf

Men gudars skymning Förskräckt man saknar ord.Vilken jiddrans amatörshaman som inte har nån som helst koll på vad det rör sig om.Bruka våld gör man ju aldrig någonsin eller drogar sig och flippar ur.Uch man skäms verkligen och jag blir så förbannad varje gång jag ser sån här skit ArgDet visar på sån enorm okunskap inom detta ämne.

Snacka om att förstöra det rena shamanism står för Ledsen

Hörru Duggregn hoppas du läser det här,skäms på dig,lär dig vad det handlar om innan du leker shaman Arg


Anmäl
2014-05-14 10:03 #2 av: Mandra

Ja det är verkligen förödande för shamanismen. Nyligen så var jag medlem i en shamangrupp på FB där den här killen ingick. Han tycker att det är vi som är emot detta som inte har förstått något än (ungefär stackars dom som inte begriper något). På det forumet fanns ytterligare en kille som är åtalad för bruk av förbjudna växter (alltså narkotikaklassade). Han ropar i högan sky på att inkvisitionen är tillbaka och åberopar religionsfrihet (även han tycker att de som är emot detta inte begriper något).

I denna grupp försvarar man också djuroffer, bruk av delar från fridlysta och utrotningshotade djur mm mm. Var i helsike har shamanismen tagit vägen? Jag blev utslängd ur denna grupp till sist och kallad kadaverpolis mm (för att jag är emot användandet av fridlysta djur).
Anmäl
2014-05-14 10:15 #3 av: Mandra

Man hade också länk till sajt som sålde sånt här:

http://www.shamantrommer.dk/kraft-smycken-shaman-halsband-gudinnekraft-korp-ugla-klo-talisman.htm

Jag polisanmälde dem - vilket jag fick faen för. Men tydligen har det hänt något för de flesta smycken med delar från fridlysta djur är borta. Här fanns t ex lejonklor, ugglevingar och örnfötter. Trevligt va? Det smycket som heter Resan (Sålt) är dock en ormvråksfot - vilket är ett fridlyst och A-listat djur. Och det är inte ens tillåtet att visa upp - så hon har missat något här! Lixom det finns restriktioner för vargpäls.

Protestera gärna!


Anmäl
2014-05-14 11:20 #4 av: Twinflamewolf

Sånt här bara förstör och ser vi på generationer bakåt i tiden så jagade ursprungsfolk men då för överlevnad och man tog vara på allt,gjorde smycken och en massa annat men det du visar upp Mandra är ju nåt helt annat,det är bara pengar som styr rakt igenom och ursprunget,det naturliga bara försvinner och shamanismen dras ner i smutsen tack vare idioter som inte tar hänsyn till levande varelser.

Jisses man tappar hakan,vadå religionsfrihet vilken jiddrans klen ursäkt Förskräckt

Man börjar ju nästan fundera om man ens ska fortsätta på den shamanska vägen med tanke på hur mycket skit det poppar upp och gör över lag inom andlighet där många förstör för dom som verkligen kan och menar väl med sitt.

Jag vet inte vad ja men det är så många inom andliga områden som fullständigt fått tokfnatt åt alla håll och kanter inte bara det här du visar upp utan så ofantligt mycket skit som krupit in där det inte alls hör hemma.Den ena värre än den andra men tack och lov finns dom som gör sitt både rätt och med kärlekens hand.

Bra du anmälde och det där ska vi självklart protestera mot Arg


Anmäl
2014-05-14 11:53 #5 av: Mandra

Jag har också med förfäran sett på, i många år, all skit som fullkomligt väller in i nyandligheten. Själv tror jag att det är skadliga saker som ligger bakom.


Anmäl
2014-05-14 12:17 #6 av: Twinflamewolf

Nåt är ju helt uppåt väggarna när man tror sig äga rätten att offra oskyldiga liv samt att hitta alla ursäkter i boken för att kunna droga.Man undrar vart det är på väg.

För mig handlar det shamanska om ren inre balans och respekten för allt levande på Moder Jord,djur,människa och naturen.


Anmäl
2014-05-14 13:31 #7 av: agneta-43

Blir så Arg hur dum får man bli!!!! Han är ju sjuk i hela huvet!!! Arg

Att det alltid ska finnas folk dsom förstör det ursprungliga, det äkta och fina, det ska få finnas kvar orört Pustar oj! jag blev visst rasande... det tog på krafterna... Jag hoppas verkligen han får ett hårt straff för det han gjort både mot kvinnan och mot shamanismen

Medarbetare på Druid & Shaman 

Anmäl
2014-05-14 13:36 #8 av: Twinflamewolf

Jag har suttit och ångat en god stund sen jag läste det där och man fattar bara inte.Inte nog med det man har inte kunskapen som ursprungsfolk har kring medicinal växter utan det används för berusning vilket dom normalt inte gör.Undantag finns alltid men dom med gamla gedigna kunskaper vet hur hantera och att det inte rör sig om att nå berusning eller användas som drog.Dessutom behöver man inte ha detta för att vara öppen för andevärlden.

Det är så galet så man vet bara inte vad och nåt jag själv inte skulle använda mig av.

Håller med dig Agneta,hoppas han åker dit så det ryker om det.Bura in och släng bort nyckeln Arg


Anmäl
2014-05-14 19:34 #9 av: [Sol69]

Nu kan jag tyvärr inte komma in på länken. Men det låter urbota sjukt av det jag läser från er andra. Arg

Mandra om det är sånt så gjord du helt rätt som anmälde det Tummen upp Det är bra att det finns folk som vågar säga ifrån.. Cool

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2014-05-14 19:42 #10 av: Twinflamewolf

Kommer inte åt den jag heller just nu och kanske har det tagits bort eller är tillfälligt nere.Hur som han misshandlade sin tjej för han såg demoner i hennes ögon efter att ha blivit påverkad av drog som i sin tur gjorde att tjejen spydde.

Han bet henne i hårbotten och en massa annat galenskap,minns nu inte på rak arm allt han tog sig till och har mage att säga dom sysslade med andlighet och inslag av shamanism.Att dom utvecklats andligt tillsammans en tid.

Nån av er kanske minns mer detaljerat men länken kanske fungerar senare igen.

Ja det var så jäkla galet alltihop så ord finns bara inte Arg


Anmäl
2014-05-14 19:45 #11 av: [Sol69]

Man blir mörkrädd.. Men det har ju alltid funnits extrema fall.. av trosutövare i alla kategorier. Så det är tyvärr flera Storgråter

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2014-05-14 20:17 #12 av: Mandra

Det finns ytterligare länk till Kvällsposten idag:

http://www.expressen.se/kvallsposten/ex-politiker-utsatte-sin-flickvan-for-exorcism/Anmäl
2014-05-15 10:33 #13 av: [Sol69]

Läst artikeln och det är ju hemskt att man ska leka med sånt FörskräcktOch tänk vilka hemska följder det kan bli när man tar droger StorgråterStackars tjej som blev så illa utsatt LedsenOch varför ska man hålla på att experimentera med sånt Arg

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2014-05-15 10:52 #14 av: Mandra

Här är en länk till hans egen blogg, där han bl a säger: Jag är en kanal åt det högsta gudomliga.

http://wilby.nu/sv/the-trial/

Ytterligare sida i hans blogg, där han säger att han inspireras av människor som vågar gå sin egen väg:

http://wilby.nu/sv/a-porn-star-who-inspires/


Han är också politiker den här grabben, i MP. Stackars MP - men de borde nog kasta ut honom.

Jag undrar djupt i mitt sinne vad den här mannen är styrd av egentligen? För det är verkligen inte bara droger. :(


Anmäl
2014-05-15 10:55 #15 av: [Sol69]

Förlåt men är han totalt hjärntvättadTystVilken idiot Förskräckt

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2014-05-15 11:10 #16 av: Mandra

Mm...fin representant för shamanismen i Sverige! Storgråter


Anmäl
2014-05-15 11:23 #17 av: Twinflamewolf

Det här är ju sjukt,han kan omöjligt vara helt korrekt i skallen.Är så innerligt less och trött på dessa wannabes som bara förstör för det rena andlighet står för.

Mandra håller med dig till fullo han drivs av enkraft och är knappast i ljusets tjänst.Änglar och det gudomliga skulle aldrig tillåta att vi brukar någon form av våld mot en annan människa.

Jag bedrövas när jag läser,finner inte ord.Just en snygg representant det där Arg


Anmäl
2014-05-15 11:29 #18 av: [Sol69]

Det finns alltid de som tycker att det är okej med droger och har en ursäkt det.. idioter tycker jag.. ArgMan blir så arg när man läser sånt Arg

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.