Allmänt

Harmoniexpo kropp & själ mässa

2014-03-24 21:42 #0 av: Tolv12

Såg info i helgen om att det är en stor kropp & själ mässa, harmoniexpo,
www.harmoniexpo.com helgen som kommer nu , är det någon som varit på det tidigare? Verkar ganska stort?

Anmäl
2014-03-24 21:57 #1 av: Grodan

Åh, det lät mys

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2014-03-24 23:09 #2 av: ALPHIRA

Kära Tolvan.

Gå dit och bilda din egen uppfattning.

Har besökt Mässan tre gånger, någon fjärde gång blir det inte för min del.

Plus och minus.

Anmäl
2014-03-25 05:23 #3 av: [Sol69]

Mässor brukar vara dyra tyvärr Ledsen Men var många år sen jag var på en mässa nu,

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2014-03-25 05:23 #4 av: Twinflamewolf

Såna där jippon gillar jag inte alls det visar bara på hur kommersiellt andligheten är och pengar som styr och inte längre känslan för att finnas till som medium,tarotläggare shaman eller annat för människor som behöver helt utan egen vinning.

Det handlar enbart om att tjäna pengar och få reklam för sitt så fruktansvärt tragiskt och går inte hand i hand med andligheten över huvud taget.Sånt slår bara tillbaka för det man sänder ut kommer trefalt tillbaka både ont och gott och dessa som promotar sig själva via mässor och annat plockas snart ner många pinnhål,en del har även blivit av med sina gåvor just för dom inte kunnat hantera och pengar styr deras väg inte äkta andlighet.

Vi ser ju också på flera av världens kända medier,den ena efter den andra tappar sitt just för att det lyser dollartecken i ögonen och inte äkta andlighet och kärlek för folk som behöver andra sidans insats och hjälp.Allt mer får dom ta till knep och fusk eller står och babblar en massa rapparkalja som kan stämma in på vem som helst och lyckas inte gå på djupet och där ser man hur andra sidan successivt avläsgnar gåvan just för pengar styr och inte längre det äkta andliga och allt vad det står för.

Sen ska vi inte glömma hur många på dessa mässor som inte ens är äkta och seriös,en del är så klart men det råder girighet och sånt uppskattas inte av universum.

Så jag är alldeles emot allt vad gäller andlighet och pengar för dom hör bara inte ihop och det är otäckt hur pengar byts under dessa mässor,fruktansvärt tragiskt och är enbart billighets basarer Ledsen

Bojkotta skräpet säger jag.


Anmäl
2014-03-25 11:57 #6 av: Tolv12

I reklamen stog det just "som kända från TV" och likande, klart det är ett säljande event, annars hade det väl inte anordnats för kostar ju med mässhall osv. Om jag hinner ska jag ta ett besök dit, fast lutar åt att det blir att hjälpa brorsan flytta istället vilket jag misstänker kommer ta mesta av helgenGlad

Anmäl
2014-03-25 18:32 #7 av: Grodan

Själv skulle jag behöva gå på lite gratis andlighetsmässa o få lite prover o tanka. Jag är så slut som människa... så tom på energi och kraft... och plånboken är lika tom den

Det var väl främst att tanka energi som jag tänkte på, att jag kanske skulle lyckas med på en sådan mässa. Hitta något...

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2014-03-25 21:45 #8 av: Tolv12

Såg det var 120kr inträde till denna. Kan vara bra att veta precis vad man är ute efter eller vara väldigt nyfiken. Klart det är ett jippo, samtidigt så växer intresset för övernaturligt i samhället. Syns tydligt i media, det är fler o fler tv-program om övernaturligt. Fler o fler tidningar skriver om dessa ämnen. Helgbilagor till kvällstidningarna har nu regelbundna reportage med medium om övernaturligt.

Mässan kanske är mer bogus än annat, men lyfter ändå fram intresset och gör det mer accepterat i samhället. Så ser att den har god mening också, även om det leder till smoke and mirrors.

Anmäl
2014-03-25 22:21 #9 av: ALPHIRA

Tolvan. Allt vad du skriver här ovan är korrekt och rätt tolkat.

Sen är det upp till var och en som besöker...

Med tanke på hur accepterat det övernaturliga är i olika samhällen:

Såg en engelsk Antikrunda där en man presenterade sin objekt till en antikexpert. Mannen sa att det VAR EN ANDE som hade lett honom till det här föremålet....och han hade köpt det.

Ingen i publiken reagerade negativt eller ens höjde ögonbrynen.

Garanterat att i en SVENSK Antikrunda, skulle en sådan episod ha klippts bort.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.