Dagens Hälsningstråd

12 Januari

2014-01-12 10:02 #0 av: [Sol69]

God morgon på er alla!

Nu har vintern kommit till oss och tittat man ut är det lite vitt och det snöar ute. Fast jag vet inte om jag är vidare förtjust i det. På ett sätt är det fint och det blir ju lite ljusare ute.. Och de mindre barnen blir glada av att få åka pulka. Men jag går ju skrapa rutor och skotta fram bilen och en del av mig längtar tills våren.. Funderar

För min del blir det att bege mig ut och tanka mig och handla lite innan jag ska jobba mitt kvällspass och åka de 6 milen till jobbet i snöyran. Så hinner inte helga vilodagen Skrattar

Men önskar er alla en underbar söndag Kramas


Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2014-01-12 10:38 #1 av: Loris M

God förmiddag!
Äntligen fick vi snö, vi också!! Jag har längtat efter det, älskar snö. Men jag kan förstå Sol att det är inte roligt om man ska åka bil till jobbet vaje dag. Det slipper jag, för jag åker tåg.

Idag blir det en lugn dag och jag ska göra så lite som möjligt :) Vi har en väldigt intensiv tid på jobbet nu och det är otroligt mycket att göra, så jag tar vara på helgerna.

Ha en fin söndag alla!

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2014-01-12 13:08 #2 av: Cahira

Valpen höll sig hela första natten och även om han inte hann ut för att kissa och kissade i hallen så bajsade han ute! Stort framsteg för liten valp som tycker koppel och snö är läskigt/äckligt. 

Klockan är sex och jag gick ut med honom för en timme sedan. Han springer runt som en blådåre och morrar för sig själv. Lipar Väntar på soluppgång men börjar överväga att återvända till sängen... men tvivlar på att valpis är trött nog att sova mer. :)

Idag blir det att köpa en tröja åt honom så han kan slappna av ute nog att kissa, och annars blir det bara bus, lek och rumsrenhetträning. :) Ja och fotografering såklart! Cool

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-01-12 13:25 #3 av: [Sol69]

Mysigt har du fått en liten valp att ta hand om Cahira Hjärta

Snart ska jag bege mig ut i snön och köra till jobbet. Men hoppas att ni andra får en lugn kväll..

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2014-01-12 13:46 #4 av: Cahira

#3 kör försiktigt! 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.