Magi

Månmagi

2013-10-19 09:40 #0 av: Ljuskristallen

Nu är det fullmåne igen och månen påverkar oss enormt mycket energimässigt.Normalt har jag långa härliga Shamanska ceremonier dessa dagar natten lång med utesittning men just nu ligger jag för sjuk för att orka men vill ge några enkla tips även jag gör fast jag inte har ceremoni just i dag.

Jag älskar all form av magi,vit som svart och månen har enormt renande energier som vi kan nyttja.

Vi kan lägga våra magiska redskap i månens sken över natten,kristaller,kort,pendlar trummor ja allt som vi använder oss av kan vi lägga i fullmånens sken så dessa får renas från negativa energier och fyllas på med ny kraft för vårt fortsatta arbete med redskapen.

Kristallvatten,ta en glasflaska med kork som kan slutas ordentligt och diska rent flaskan.Lägg sen några små kristaller i botten och fyll flaskan ända upp till kanten med rent kallt vatten,slut igen och låt den stå i fullmånens sken över natten.Nu kan du använda detta renade vatten i the,kaffe,måltidsdryck under dagen eller varför inte vattna blommorna med det för att även ge dina växter energi.Du kan också badda ditt ansikte och rena ditt tredje öga.

Kom ihåg vi reagerar olika på kristallvatten en del kan rent av känna sig lte smått hög men det är bara energierna från både kristaller och månens egen energi vi påverkas av.

Kraftladdning,gå ut i månens sken,sträck ut dina händer mot skyn och be med egna valda ord om att få balansera upp samtliga chakran,att få fylla hela din ande med månens rena kärleksfulla energi.

Vi kan göra egna mantran som vi antingen säger högt eller sjunger,vi kan även tänka dom tyst.Ha gärna med lite salt, rökelse eller ett tänt ljus men är inget måste utan bara mer kraftladdande.Efter den lille ceremonin låt ljuset brinna ner om du har ett sånt med dig och gräv ner ljusstumpen i jorden.Kasta lite salt i dom fyra väderstrecken som beskydd och bannlysning av allt negativt och be om beskyddet att få behålla just månens rena kraft inom dig.

Det här var bara några väldigt enkla tips att kunna använda månmagi och det spelar ingen roll om vi inte kan se månen om det är grått och mulet för månens energi når fram till oss i alla fall och samma med kristallvattnet och reningen av våra andliga redskap.

Nu måste man inte ha fullmåne för att utföra det här kraften finns i alla månfaser men är som effektivast när det är fullmåne.

Månens helande kraft helt enkelt,bara njut och ta emot Måne

Anmäl
2013-10-19 09:59 #1 av: [Sol69]

Tack för tipsen.. Har lagt mina stenar i fönstret nu så jag ej glömmer den i kväll.. och ska lägga dit mina tarotkort också.. SkrattarMen de kanske jag ska använda under dagen.. så de får vänta..

Ska försöka gå ut en sväng i kväll innan jag lägger mig och ladda upp mig lite.. Måne

Brukar ni göra något speciellt när det är fullmåne???

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-19 10:15 #2 av: Ljuskristallen

Låt dom ligga över natten Sol då är månen som kraftfullast men ändå mer om dom också ligger under dagen förstås Cool

Anmäl
2013-10-19 10:20 #3 av: [Sol69]

Har inge ens använt alla stenar.. Men har en del jag brukar ha under huvudkudden för att hjälpa guiderna att nå mig när jag sover ibland och brukar stoppa en eller två i fickan om jag känner för det.. 

Tarotleken ska jag nog lägga ut i fönstret lite senare.. FunderarFör vet ju ej om jag kommer använda den mer idag..

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-19 19:47 #4 av: Tarotstollan

Tack för mysig och bra artikelMåne!
Skall lägga dit min tarotlek också, den jag använder alltså! Skulle jag lägga dit alla jag har skulle jag inte kunna se ut genom fönstret!Skrattar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-10-19 19:57 #5 av: [Sol69]

Du har väl inte bara ett fönster och går ju att lägga på hög... Men vet du har en hel del kort.. Så stapla dem du. Cool

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-19 20:02 #6 av: Tarotstollan

Gapskrattar! Nej, det gör jag sen när jag skall använda dem, ingen idé för de åker bara in i en stor byrålåda efteråt.Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-10-19 20:04 #7 av: åkerhumla

Är månen full även i natt? Måste komma ihåg att lägga fram mina saker... Påminn mig någon.

Anmäl
2013-10-19 20:08 #8 av: [Sol69]

Ska försöka att påminna dig.. men varför gör du inte det direkt.. alla mina stenar och tarot lekar ligger i fönstret..Glad

Funderar på att gå ut med soporna så jag får lite månljus på mig.. Så kanske jag blir laddad också.. Men är ju mörkrädd så vill ej gå på promenad. Synd att man inte har sällskap så man kunde ta en månskenspromenad och lapa i sig av krafterna.. Ledsen

Blir nog ett par minuter med sopor i alla fall Skrattar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-19 20:27 #9 av: åkerhumla

#8 Hade du bott närmare hade jag gärna gått med dig Glad Vill gärna gå på kvällarna men ingen orkar följa...

Jag ska lägga dit dem så fort bängeln pillerfia har somnat.

Anmäl
2013-10-19 20:36 #10 av: [Sol69]

Japp har för mig att du bor ändå uppe i norr och de är lite långt att åka för en promenad.Men ska du söder ut så hojta till så kan vi kanske ses..

Bor ju själv med min son så har inte dagligt sällskap att släpa med mig ut,, och vännerna har ju jobb så de blir inte ofta det har tid när jag har lust.. och månens strålar de bryr sig nog inte många om.. 


Mina andliga vänner bor inte nästgårds direkt.. synd för det hade varit kul att träffa alla och umgås.. Vi får alla åka halva vägen var och träffas någonstans i mitten på detta avlånga land Får idé

Gick ut med soporna men månen syns inte under alla moln.. Men det va inte vidare kallt ute..

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-19 20:42 #11 av: Tarotstollan

Jag har tur och kan "lapa månljus" på min balkong.
Fast undrar om det blir något månljus i natt? Var ute på balkongen med ljus till min lilla lykta för en stund sedan och det verkar vara igen mulet!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-10-19 20:44 #12 av: [Sol69]

Månljuset når dig även om du inte ser det. Men det är ju inte lika vackert som när det är stjärnklart ute.. Glad

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-19 20:49 #13 av: Tarotstollan

Ja jag vet, så korten hamnar i fönstret ändå. Såg månen en bra stund igår i alla fall och då såg den redan full ut!Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-10-19 20:54 #14 av: [Sol69]

Hade den druckit öl redan då eller tror du det var vin eller brännvin den va full på.. Gapskrattar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-19 21:20 #15 av: Tarotstollan

Gapskrattar!  Nej , den var full på stjärnstoft!Stjärnor

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-10-20 10:36 #16 av: [Sol69]

Nu har mina saker legat i fönstret i natt.. Glömde nog att påminna skogshumlan. förlåt. hoppas du kom ihåg det ändå- Glad

Men denna måne har inte varit som en vanlig fullmåne för mig.. Dels så har jag när jag lagt mig sovit som en stock och drömt massor med lustiga drömmar. Men minns bara fragment.. Drömde bla om att en först fick magsjuka och spydde och sen nästa.. och någon stod och tittade på och försökte torka upp allt som blev.. ingen kul dröm.. Undra om det ska bli magsjuketider.. Sen drömde jag att några smet ut bakom ett litet uthus och gömde sig. vet dock inte vad vi gjorde där..  De är inga saker jag kan plocka fram och tyda.. Skrattar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-11-14 19:37 #17 av: [Sol69]

Nu är det snart fullmåne igen.. Glöm ej att ta vara på dess trolska sken

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-11-14 20:36 #18 av: Timmorn

Hmm.. spelar det någon roll vilka kristaller man lägger i vattnet och dricker/vattnar blommorna med? Man säger ju att kristallerna ger olika saker, tex ametist ska ge harmoni osv. 

Men bra och intressant artikel 

Anmäl
2013-11-14 20:46 #19 av: [Sol69]

Jag tror att du dras till den kristallen som du har ett behov av för tillfället.. Så jag tror att du använder rätt kristall för dig.. Glad


Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-11-14 20:49 #20 av: Twinflamewolf

Man kan väl säga som så att det du för stunden har behov av.Är du i behov av lugn och harmoni så väljer du en sån kristall.Behöver du energi väljer du en sån.

Samma med växter vi ser ju om dom är i behov av mer energi om dom ser vissna ut så gå efter det behovet som finns för stunden Blomma


Anmäl
2013-11-14 21:15 #21 av: Timmorn

Sant, får snart ta och lägga alla kristaller framför fullmånen när den kommer och välja vilken sten jag vill behöver :) Har en orkide som är lite vissen ska bli intressant att se ifall den blir gladare av kristallvatten. 

Anmäl
2014-05-12 19:48 #22 av: [Sol69]

Nu är det snart fullmåne igen.. Så glöm inte att rena stenar och tarotlekar och annat som ni använder Skrattar

Märkte redan i natt att det började bli fullmåne snart. Sa på jobbet att jag tror det blir fullmåne snart och min kollega bekräftade att det var det snart. och de va inte har jag som sovit dåligt pga månen.. Funderar

Hur har ni det med månen påverkar den er mycket nu??

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.