Andliga frågor

Visualiering och affimationer

2013-10-06 11:22 #0 av: [Sol69]

Läser en bok som handlar om att förändra ditt tankesätt och visualisera och att genom affirmationer förändra ditt liv och din situation.
De menar att man genom sina undermedvetna tankar påverkar ens liv på alla plan..

Om du undermedvetet förväntar dig att det ska gå dåligt och du kommer att ha dålig ekonomis så blir det lätt så. För att du undermedvetet tror att du inte kommer klara dig och att du inte är värd något annat..

Men om du tänker dig att universum är rikt och att universum är givmilt och att du att få gott tillbaka.

De menar att attraktionslagen påverkar oss att lika dras till lika. Således att negativa händelser dras till det som är negativt och att positiva saker dras till positivt. 

Men att man om man tänker rätt kan dra till sig det som man behöver i livet för att ha det bra. Men de menar att det inte hjälper att säga det en gång utan att du måste säga det så många gånger att du själv börjar att tro på det.

De säger också att det inte gäller att sätta upp för höga mål och önskningar för om du ber om för mycket så kan du inte undermedvetet tro på det och då fungerar det inte..

Vad har ni för tankar om den biten.. kan man förändra och påverka sitt liv genom hur man tänker???

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-06 11:55 #1 av: Pagan

Ja det är jag övertygad om att vi kan. Tankar och det vi säger till oss själva manifesteras i våra liv. För mig går det positiva i vågor tycker jag, så himla lätt att tänka negativt och att sedan vända trenden är ju himla svårt. De negativa tankebanorna kommer av sig självt och de positiva får jag kämpa lite med. Så ett steg fram och två tillbaxsLipar

Läser ofta om mina böcker om Abrahams läror, just för att påminnas av att tankarna styr hur livet blir och jag vill vara med och påverka, inte bara flyta med som en jolle.

Anmäl
2013-10-06 12:04 #2 av: [Sol69]

Jo livet går väl upp och ned.. men man får nog påminna sig själv om att man tänker negativt igen.. och helst slå bort det fort då och tänka positivt igen.. Funderar

Abrahams läror??? Vad är det Pagan har du lust att berätta för oss Funderar Jag är ju nyfiken och vill veta mera Skrattar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-06 12:08 #3 av: Pagan

Jag gör det lätt för mig Sol, här är deras verk på svenska. Jag har de tre första i listan.

Anmäl
2013-10-06 12:16 #4 av: [Sol69]

De ska jag lägga på min lista bra att ha böcker Skrattar Tack Pagan.. Inte för att jag har brist på böcker att läsa brukar ju fynda på återvinningen.

Så ett bra tips på billiga böcker är att titta på där de säljer gamla böcker. Man kan finna många fynd till ett bra pris Tummen upp

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-06 17:20 #5 av: Pagan

Ja bokbörsen är också en bra "affär" på alla sätt. Men att köpa i pocket kan ju också vara bra. Fastnar man för en bok då så kan man ju köpa en inbunden som framtida ex. 

Anmäl
2013-10-06 17:23 #6 av: [Sol69]

Bra ide jag har några jag saknar.. kanske ska ta en koll på bokbörsen.. är de billigast?? om man köper andliga böcker??Funderar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-06 17:27 #7 av: Pagan

De har bara begagnat, så ja, de brukar vara billigast. Men alltid bäst att googla lite innan man slår till, kan ju vara rea någon annanstans. Man kan lägga in en bevakning där också om boken inte finns inne. De har en jäkla åtgång så man får kolla in ofta.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.