Shamanska Ceremonier

Upplevelser i samband med ceremonier?

2013-09-05 19:08 #0 av: Legaata

Tänkte höra vilka övernaturliga upplevelser som ni fått i samband med ritualer och ceremonier i skogen?

Anmäl
2013-09-06 08:51 #1 av: Ljuskristallen

Oj det är många det genom åren Skrattar

Men just skogen och ceremonier bjuder på många möten med olika väsen,väsen som kan dela med sig av Moder Jords underbara kraft och visdom.

Möten med älvor,troll,tomtar,skogsråer mf är väldigt påtagliga i just skog och natur.Men även möten med andar kommer och den ena ceremonin brukar sällan vara den andra lik för vi möter hela tiden nya väsen och nya kunskaper.

Anmäl
2013-09-06 17:08 #2 av: Legaata

Men det du nämner kan ju bara uppfattas av klärvoajanta. Har du varit med om något som även skulle kunna uppfattas av "vanliga" människor?

Anmäl
2013-09-06 17:11 #3 av: Ljuskristallen

Du menar att uppleva ,se samtidigt ? dom tider jag spenderar i Navajo under olika ceremonier brukar vi kunna se och höra lika,se samma personer som manifesterar sig.Samma med olika väsen så kan flera ur gruppen se samma som den övriga gruppen.

Anmäl
2016-09-28 08:46 #4 av: Mandra

# Legaata
Gammal tråd, men ivf. :)

Tycker frågeställningen är lite konstig - särskilt med ditt påpekande i #2: 
Men det du nämner kan ju bara uppfattas av klärvoajanta. Har du varit med om något som även skulle kunna uppfattas av "vanliga" människor?

Klärvoajant är inget som man bara kan vara "av sig själv". Uppfattar det som om du tror det.
Shamanskt så "blir" man klärvoajant genom att försätta sig i ett annat (shamanskt) medvetandetillstånd och är således något som även "vanliga" människor kan uppnå.

Och ETT sätt att uppnå det är just att utföra en ceremoni eller en ritual!! Själva ceremonin/ritualen GÖR dig klärvoajant.
Så - sett ur den synvinkeln är din fråga omöjlig att ställa. :)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.