Shamanism

Kurs i Shamanism i Gävle

2012-06-29 14:18 #0 av: Alwyn

En helg-kurs i shamanism kommer att hållas av Tony Hillman i Gävle på Hästmuren.

Grundkursen kommer att rikta sig till nybörjare där vi får ta del av grundläggande kunskap om andevärlden ur ett shamanistiskt perspektiv. Vi lär oss om trumresandets tekniker och om säkerhet. Vi bekantar oss med våra kraftdjur, andliga lärare samt andevärlden i allmänhet. Vi navigerar oss i undervärlden, mellanvärlden och övervärlden.

För de som redan gått en grundkurs och har erfarenhet av att trumresa kan kursen anpassas individuellt till en fortsättningskurs istället. Vi går då in mer på shamanska helande-tekniker och bygger på vår navigationskunskap i andevärlden.

Vegetarisk mat samt sovplats erbjuds och ingår i priset! 1000:- varav 200:- betalas in vid anmälan senast den 13 Augusti.

Var? Scoutgården Hästmuren i Gävle

När? 25:e- 26:e Augusti

Medtag lakan, kudde och något att sitta eller ligga på under resandet. Gärna skallra och trumma om en har.

Tony har varit aktiv inom shamanism under nio års tid och är utbildad av Staffan Ljung vid traditionell Botekonst samt Pia Skoglund vid Centrum för Shamanskt utforskande.
Hör av er till Tony för frågor eller anmälan: 070-6543666

Anmäl
2012-07-01 19:25 #1 av: oozwiz

Jag har ändrat startdatumet till den 24 augusti istället.

Väl mött.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.