Shamanism

Någon?

2011-08-22 01:16 #0 av: KungArthur

Okej jag gör ett sista försök denna gången lite mindre öppet.
Känns som att jag har något som behövs att utväcklas som att något kallar efter mig. ( tycker inte om att utrycka mig så känns skrytigt vet inte varför och nu blev jag irriterad på mig själv för att jag skrev så) hur som hälst behöver hjälp Jag har ingen erfaren het av detta mer än vad jag har upplevt. Mitt krafdjur har tagigt kontakt med mig så jag har inte sökt upp det. Mitt krafdjur är egentligen det ända som får min värld att kännas rimlig. känner mig vilsen. Känns som om jag lever i en annan värld än alla andra. bor i göteborg undrar om det finns någon där som kan hjälpa mig som man kan prata med. Detta är egentligen mitt sissta hopp för jag vet inte annars hur jag ska få hjälp.

Anmäl
2011-08-22 09:58 #1 av: Delvoriah

Jag har skickat ett meddelande till dig angående gruppen Gautvalor i Göteborg. I övrigt vill jag tips om Ellen Sjödin och hennes företag Solhjulet, http://www.solhjulet.net/

Hon kan ge dig seriös hjälp för att utvecklas vidare.

Anmäl
2011-08-22 11:20 #2 av: KungArthur

Tack så mkt ska appsolut gå in och titta Glad

Anmäl
2011-08-23 14:31 #3 av: dragonstar

eftersom att det är neråt i landet kan jag ju tippsa om Sejdman Kluve Bara gogla så får du upp hans hemsida. Han finns även på FB.

Jag har gått en trummbyggarkurs hoss honnom och vet att han håller träffar regelbundet han kanske kan hjälpa dig i rätt rikting =)

Önskar dig lycka till och är lätt avunsjuk att ditt kraftdjur sökt upp dig =)

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2011-08-23 16:22 #4 av: KungArthur

tackar ska titta in där med Glad

Anmäl
2011-08-24 10:56 #5 av: [trumman]

KungArthur; känner igen mig i din situation. Om du vill ringa och snacka går det bra. PM för tel-nr om du är intresserad.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.