Dagens Hälsningstråd

God Morgon 5 december

2009-12-05 13:21 #0 av: BranDuir

God Morgon alla där ute....välkomna in i värmen här på DOS...jaja jag vet att det bara pyr i spisen ännu , men det tar sig snart...:-)...vi ska bara ha in lite mer ved....

 

May Your day be Blessed

Anmäl
2009-12-05 13:50 #1 av: Blodeuwedd

Godmiddag.. *kommer in med en vedklabbe i handen*

Idag är en sån där dag när jag jobbar med mina tankar.. De vill inte riktigt åt mitt håll utan försöker skapa kaos och rädsla genom antaganden som jag inte fått bekräftade. Hur funkar det för er när ni börjar grubbla på vad som eventuellt är eller inte är?
Jag vet det där med mindfulness  och HÄR och NU men ibland vill det bara inte fungera..

Jag ska försöka göra annat och sen får vi se om det funkar.

Hoppas ni får en fin dag.

BWKram

Anmäl
2009-12-06 13:54 #2 av: Astraea

#1 Nä, ibland vill det bara inte fungera med alla de där nycklarna och verktygen. På senare tid har jag märkt att det blir bättre när jag bara erkänner och konstaterar, typ: jaha ja, då får jag väl känna så här då. Men oftast är det bara att gå ut och vandra. Vandra, vandra, vandra - heltst i skogen då. :) Måla eller baka brukar också funka bra för mig. Egentligen vad som helst som kräver att man går fullt upp i det.

Anmäl
2009-12-06 18:38 #3 av: Sebastian

Gomidda. Packar ur kartonger och skruvar upp saker på väggarna.. Börjar tröttna lite på att bo i packsäck. Men snart är det klart:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.